zaterdag 17 september 2022

Helium ballonnen Nijmegen

 Party @ Home is sinds 3 jaar gevestigd in Overasselt bij Nijmegen. Daarvoor waren ze 12 jaar gevestigd in Rheden bij Arnhem. Al 15 jaar gespecialiseerd in ballonnen, ballondecoraties en helium ballonnen. 

Gevestigd aan de N846 van Nederasselt naar Overasselt op ca. 15 minuten vanaf het centrum van Nijmegen. Afhalen kan altijd op afspraak, maar vanaf 50 heliumballonnen bezorgen wij in de hele regio!  Bestellen kan eenvoudig online of bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte of advies.

Helium ballonnen zijn er in alle soorten en maten.  Parelmoer, Chrome of standaard kleuren. Bij Party @ Home heeft u keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren die uit voorraad leverbaar zijn.  Maar er kan natuurlijk nog meer.

Helium ballonnen kun je verwerken in trosjes ballonnen. Een aantal trosjes ballonnen op tafel maken een ruimte al snel feestelijk.

Party @ Home heeft alles op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Altijd de laatste trends. Confettiballonnen, Gender Reveal ballonnen, Cijfers en letters en natuurlijk de ballonnenboog en ballonpilaar. Vergeet niet de de altijd populaire heliumballon, waarmee het altijd een feest is. Wij hebben ballonnen in alle kleuren en maten. Ook leuke folieballonnen voor elke gelegenheid. Voor meer informatie kijk op onze website: https://party-at-home.nl/helium-ballonnen-nijmegen